Piscine de calitate pentru orice gust și orice buzunar

0
1934
piscina metalica

Cum poţi avea propria piscina, rapid şi cu costuri reduse

Cine nu a visat măcar o dată în viață la casa aceea minunată cu grădină pusă la punct, gazon perfect și o piscină încăpătoare care să troneze în mijloc? Aceeași piscină care, in diminețile sezonului cald, să vă ademenească pentru o baie binefăcătoare de înviorare tocmai sub razele soarelui. Pare desprins dintr-un scenariu de film, dar poate deveni mai mult decât atât. Nu degeaba vedem tot mai des case cu piscine alături. Proprietarii de case, și nu numai de case, iau tot mai des în considerare posibilitatea instalării unei piscine de care să beneficieze la discreție. Iar asta nu doar pentru imaginea estetică pe care o conferă ansamblului, ci în special pentru momentele reconfortante și distractive pe care o asemenea construcție le poate ocaziona oricând.

Piscinele cu structură metalică, cunoscute sub denumirea de Hobby Pool,  sunt producții pur nemțești și reprezintă o categorie frecvent căutată în rândul clienților datorită calității, prețului și a faptului că se instalează ușor.

Pereții  unei piscine metalice au la bază oțel galvanizat și sunt îmbrăcați cu poliester, ceea ce le garantează o rezistență și o durabilitate nemaipomenită în timp.  Marele avantaj este că pot fi instalate suprateran sau pot fi îngropate parțial sau în întregime. Ca formă, puteți alege între rotundă sau ovală, iar ca nivel de adâncime de la 1.20 m până la 1.50 m.

În cazul în care doriți să achiziționați o piscină metalică Hobby Pool, iată ce trebuie să știți:

Tot ce aveți nevoie pentru instalarea ei, vine sub forma unui kit complet care cuprinde:

  • bazinul din oțel galvanizat;
  • liner prefabricat;
  • sistem de filtrare optim dimensionat;
  • skimmer;
  • duze de refulare și de aspirație;
  • pâslă antimicrobiană;
  • scară din oțel inoxidabil;
  • racorduri și fitinguri PVC.

Este una din cele mai accesibile piscine,atât din punct de vedere al prețului, cât și al instalării propriu-zise. Datorită kitului care cuprinde toate echipamentele necesare, veți face o economie considerabilă la capitolul manoperă. Tocmai din acest motiv, Happy Pool sunt încadrate în categoria piscinelor ieftine la o calitate care vă va satisface și peste ani.

Recomandarea este după o documentare prealabilă să știți ce fel de piscină vă doriți și să alegeți în consecință, urmărind în același timp ca raportul calitate-preț să fie unul echilibrat. Specialiștii în construcții de piscine sunt cei mai în măsura să răspundă tuturor solicitărilor dumneavoastră și să vă pună la dispoziție oferte personalizate. Prin urmare, dimensiunea, forma și adâncimea vor fi stabilite în funcție de tipul de piscină pe care vi-l doriți în propria curte.

O piscină  aleasă cu bun-gust și amplasată corespunzător vă va bucura privirea,  trupul și sufletul.  Transformați un vis în realitate, faceți o surpriză familiei dumneavoastră achiziționând o piscină care să prilejuiască multe momente unice, relaxante și distractive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here